Media

Είναι επίσημο: Ο Τίτος και η Αριστέα παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι έγιναν ζευγάρι στο Fame Story!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Τίτος και η Αριστέα που είδαμε στο Fame Story και οι οποίοι έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό αφού η Άννα Πολτζόγλου ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού ριάλιτι ταλέντων, βρέθηκαν στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 και μίλησαν για τον έρωτά τους

Αν και φαινόταν από νωρίς ότι οι δύο τραγουδιστές είχαν ερωτική διάθεση ο ένας για τον άλλον, η Μέγκαν διεκδικούσε επίσης τον Τίτο. Όταν λοιπόν η τελευταία αποχώρησε από το παιχνίδι, το πεδίο ήταν... ελεύθερο για να έρθουν κοντά και τελικά να γίνουν ζευγάρι.

titos-aristea.jpg

Κατά τη διάρκεια του Fame Story οι δυο τους φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για τον έρωτά τους όμως στη σημερινή τους εμφάνιση στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, παραδέχτηκαν ότι όχι μόνο είναι ζευγάρι αλλά και ότι ήδη έχουν γνωριστεί μεταξύ τους οι οικογένειές τους.

Μάλιστα ο Τίτος είπε ότι η μητέρα της Αριστέας τον αγαπάει πολύ και ξέρει κάθε τι που τον αφορά ενώ πρόσθεσε ότι και οι δικοί του αγαπούν πολύ τη νεαρή κοπέλα.

Ο Τίτος επίσης αποκάλυψε ότι ψάχνει σπίτι στα νότια προάστια, όμως δεν σκέφτονται με την Αριστέα, τουλάχιστον προς το παρόν να συγκατοικήσουν.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved