Eurovision: Χαμός στο Malmö Arena για μία θέση στον β' ημιτελικό! Οι φαν της Σάττι με τη γαλανόλευκη
Eurovision

Eurovision: Χαμός στο Malmö Arena για μία θέση στον β' ημιτελικό! Οι φαν της Σάττι με τη γαλανόλευκη

Eurovision 2024: Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού β' ημιτελικού, το gossip-tv και η Ζήνα Καρκαλά βρίσκονται στο Malmö Arena και σας μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν εκεί που χτυπά η «καρδιά» του φετινού διαγωνισμού! 

Στην είσοδο του σταδίου επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα ένας μικρός χαμός καθώς οι eurofan βρίσκονταν από εκεί νωρίς για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο ώστε να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη βραδιά.

Eurovision 2024: Backstage στο costume room του Malmö Arena - Πυρετός προετοιμασίας

1715275864025-381446410-d2c94226-201e-475f-90a2-05e8699c5563.jpg

Εκείνο που μας προκάλεσε όμως μεγάλη έκπληξη ήταν ότι έξω από το στάδιο αν μετρούσε κανείς τις σημαίες των χωρών που κυμάτιζαν στα χέρια των eurofan, την πλειοψηφία με διαφορά θα κέρδιζαν οι γαλανόλευκες καθώς η Μαρίνα Σάττι έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των Ευρωπαίων φαν του διαγωνισμού.

Εννοείται ότι στον προαύλιο χώρο του σταδίου τα πάρτι στήνονται για... πλάκα και οι λάτρεις του διαγωνισμού στηρίζουν με κάθε τρόπο το τραγούδι που έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές.

Πάντως, εμείς διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι πως το τραγούδι Zari είναι με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα των eurofans που απόψε το βράδυ δείχνουν αποφασισμένοι να αποθεώσουν τη Μαρίνα Σάττι για την εμφάνισή της επί σκηνής.

Την ίδια ώρα, στα παρασκήνια του διαγωνισμού, οι εκπρόσωποι των χωρών που διαγωνίζονται στον β' ημιτελικό, βρίσκονταν σε πυρετό προετοιμασιών, με την Ισραηλινή ερμηνεύτρια να δείχνει αρκετά αγχωμένη και την αποστολής της Νορβηγίας να κάνει τις τελευταίες συνεννοήσεις πριν βγει στη σκηνή.

Τόσα χρόνια πάμε στη Eurovision, ομολογουμένως πρώτη φορά βγάζουμε φωτογραφίες με τόση λεπτομέρεια. Το λες και εντυπωσιακό. Ευχαριστούμε TCL 40 NXTPAPER!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved