Άρης Σοϊλέδης: Το ταξίδι στη Μύκονο με τη νέα του σύντροφο & η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή
Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: Το ταξίδι στη Μύκονο με τη νέα του σύντροφο & η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή

H εκπομπή, Happy Day εξασφάλισε νέες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα όσα της είπε ο Άρης.

Το ζευγάρι πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο και… πια δεν κρύβει τον έρωτά του.

Ο Άρης Σοϊλεδης έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του και αυτό δείχνουν περίτρανα και οι νέες φωτογραφίες με τη σύντροφό του.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε μαζί του.

Σπάει τη σιωπή της η Μαρία Αντωνά:«Από τα χειρότερα σκηνικά που έχω περάσει στη ζωή μου! Με σόκαρε»

soiledi23.jpg

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα.

Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση μετά το χακάρισμα του προφίλ της - Δεν είμαι σε φάση να...

Ωστόσο αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο. Τώρα το πόσο καιρό υπάρχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του και τι συμβαίνει δεν το ξέρω. Και φαντάζομαι πως όταν επιλέγεις τη Μύκονο για προορισμό δεν κρύβεσαι.

Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός… Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της»

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα αλλά και τις φωτογραφίες του ζευγαριού από την επιστροφή τους από τη Μύκονο που είχε πάει για Πάσχα

Μαρία Αντωνά: Κινείται νομικά - «Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια»

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά - «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω...» - Λύγισε η δημοσιογράφος

Μαρία Αντωνά: Έπεσε θύμα χάκερ! Fake η ανάρτηση - κόλαφος για τον Άρη Σοϊλέδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved