Παναγιωτακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μας βγάζουν συνέχεια χωρισμένους με τον Πηλαδάκη»
Showbiz

Παναγιωτακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μας βγάζουν συνέχεια χωρισμένους με τον Πηλαδάκη»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλά για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγω για κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Ναυσικά, με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη είστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί. Ό,τι αναζητούσες σε έναν σύντροφο το βρήκες σε εκείνον;

Νομίζω ότι στο 100% είναι δύσκολο να ταιριάζεις σε όλα, αλλά ο Κώστας έχει αυτά που χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Με καταλαβαίνει και με στηρίζει. Δεν νιώθω ότι περιορίζεται η ελευθερία μου. Έχουμε μια ήρεμη σχέση, χωρίς τσακωμούς. Ο Κώστας θα κοιτάξει το δικό μου καλό, ακόμα κι αν δεν τον συμφέρει. Υπάρχει πραγματική αγάπη.

0H6A5139.jpg

Παναγιωτακοπούλου για γάμο με Πηλαδάκη: «Νιώθω πίεση. Όταν γίνει θα το μάθετε πιστεύω»

Ποτέ δεν έχετε περάσει σοβαρή κρίση στη σχέση σας;

Ναυσικά: Όχι, ποτέ, σε αντίθεση με όσα γράφονται και λέγονται ότι χωρίζουμε κάθε εβδομάδα. (Γελάει.) Μονίμως μας βλέπουν μαζί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη εμμονή να μας βγάζουν συνέχεια χωρισμένους.

nafsika4.jpg

Ήταν να παντρευτείτε κιόλας πέρσι το καλοκαίρι.

"Έχω κουράσει να μιλάω για αυτό. Ήταν λάθος που μίλησα εξαρχής ανοιχτά, αν και αναγκάστηκα γιατί βγήκε το θέμα χωρίς την άδειά μου. Θα παντρευτούμε όταν το θέλουμε εμείς. Έτσι και αλλιώς, προς το παρόν, δεν υπάρχει και χρόνος. Επίσης, δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή του κόσμου με τον γάμο. Για μένα δεν αλλάζει κάτι με τον γάμο, απλά γιορτάζεις την αγάπη σου." είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ!

piladakis-2-1-e1592653575750.jpg

Παναγιωτακοπούλου: Η εμφάνιση στην αγκαλιά του Πηλαδάκη και το άψογο styling σε βραδινή έξοδό τους!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού: «Το θεώρησα τραγικό...»

Τα τρυφερά φιλιά Πηλαδάκη-Παναγιωτακοπούλου σε βραδινή τους έξοδο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved