Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει ότι είναι single - Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram της!
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει ότι είναι single - Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram της!

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Ποια είναι η αλλαγή που έκανε η γνωστή ηθοποιός στα social media που βάζει οριστικό τέλος στη σχέση τους; 

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, το μεσημέρι αυτής της Παρασκευής 26/4, στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: 10 χρόνια πριν, όταν κρύβονταν για να μη γίνει γνωστός ο έρωτάς τους!

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και δύο υπέροχα παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Τα παιδιά τους ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η απόλυτη και βασική τους προτεραιτότητα και αυτό δεν θα αλλάξει. Η ανακοίνωση μάλιστα που απέστειλε το πρώην πλέον ζευγάρι στα ΜΜΕ, ήταν από κοινού, και όπως όλα δείχνουν, παρά τον χωρισμό τους θα συνεχίσουν να διατηρούν άψογες σχέσεις, με βασικό μέλημα το καλό των δύο παιδιών τους που και οι δύο λατρεύουν εξίσου.

oikonomakou-mixopoulos.jpg

NDPPHOTO

NDP photo agency

Δύο μέρες μετά την είδηση του χωρισμού, η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παλαιότερα, η Αθηνά Οικονομάκου στο bio του Instagram της ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι η σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου, αυτό όμως άλλαξε σήμερα το πρωί 28/04, καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία έχει διαγραφεί από το προφίλ της.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Φίλιππος Μιχόπουλος μετέτρεψε τον λογαριασμό του στο Instagram σε ιδιωτικό.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved