Πίτσα Παπαδοπούλου: «Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού»
Showbiz

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Πίτσα Παπαδοπούλου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε όταν άφησε τη Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα αλλά και στις πρώτες της συνεργασίες.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «θα πω το εξής. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο. Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα και έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως στην Αθήνα και πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμη ντρέπομαι».

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της»

«Βγήκα και με έναν Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που ήταν κάτω ο Ξαρχάκος και η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα εγώ μόνο στις ταινίες. Δε μου άρεσε ποτέ αυτή η δουλειά εμένα, δε μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη».

s3342.jpg

«Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω» πρόσθεσε, επίσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved