Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Hollywood

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ο Justin επέστρεψε στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου, 27 Απριλίου και όπως θα δείτε και παρακάτω, είχε κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Εκτός από τις υπέροχες εικόνες που ανέβασε από τις τελευταίες του εμφανίσεις, είδαμε τα μάτια του τραγουδιστή να είναι γεμάτα με δάκρυα.

Justin Bieber: Έτσι είναι το πρόσωπό του οκτώ μήνες μετά την παράλυση

Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε στη σκηνή να δίνει τον καλύτερο του εαυτό ή να κάνει χαλαρά γκολφ και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ηρεμία στην παραλία.

Ωστόσο, οι θαυμαστές δεν μπορούσαν να αγνοήσουν τις δύο φωτογραφίες στις οποίες κλαίει με αρκετούς να αναφέρονται ακόμη και στις πιθανές επιπτώσεις που είχε η έκθεση του στη showbiz σε νεαρή ηλικία. Οι ανήσυχοι θαυμαστές συσχέτισαν την κακή του διάθεσή στις φωτογραφίες με σχόλια τύπου: «φωνάζοντας βοήθεια».

Snapinsta.app_440824084_1076102803488410_5946763328492761401_n_1080.jpg

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση που έκανε ο Justin Bieber:

https://www.instagram.com/p/C6SJDv5PLSr/

«Γιατί κλαις Τζάστιν;» έγραψε ένας από τους θαυμαστές του!

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

tweets.jpg

Να θυμίσουμε πως το 2022, τα προβλήματα υγείας του Bieber όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή - το σύνδρομο Ramsay Hunt (RHS) είχαν προκαλέσει αναστάτωση.

Με το αριστερό μισό του προσώπου να έχει παραλύσει ως αποτέλεσμα, ο Bieber χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει τις συναυλίες του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved