Taylor Swift: Το 11ο άλμπουμ της σπάει κάθε ρεκόρ & τα νέα της τραγούδια μας ραγίζουν... την καρδιά!

Instagram / taylorswift

Hollywood

Taylor Swift: Το 11ο άλμπουμ της σπάει κάθε ρεκόρ & τα νέα της τραγούδια μας ραγίζουν... την καρδιά!

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ της με τον τίτλο “The Tortured Poets Department” κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι στίχοι από τα τραγούδια της μας ράγισαν την καρδιά.

Η διάσημη τραγουδίστρια για ακόμα μία φορά κυκλοφόρησε άλμπουμ το οποίο απευθύνεται στις πρώην σχέσεις της με τον Joe Alwyn και τον Matty Healy.

Μπλεξίματα για την Τέιλορ Σουίφτ - Ο πατέρας της κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο

https://www.instagram.com/reel/C57BKuWO8CA/

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Taylor Swift σε πρόσφατη ανάρτησή της τόνισε πως οι πληγές της έχουν πλέον επουλωθεί και πως έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματα του παρελθόντος.

“Μια ανθολογία νέων έργων που αντικατοπτρίζουν γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιραία στιγμή του χρόνου – μια στιγμή που ήταν τόσο συγκλονιστική όσο και θλιβερή εξίσου. Αυτή η περίοδος της ζωής του συγγραφέα έχει πλέον τελειώσει, το κεφάλαιο έχει κλείσει και έχει μπει τελεία και παύλα”, σημείωσε και πρόσθεσε:

https://www.instagram.com/reel/C59DWpvOpgF/

“Δεν υπάρχει τίποτα να εκδικηθείς, δεν υπάρχουν λογαριασμοί να τακτοποιήσεις αφού οι πληγές έχουν επουλωθεί. Και μετά από περαιτέρω σκέψη, ένας μεγάλος αριθμός από αυτές αποδείχθηκε ότι ήταν αυτοτραυματισμός. Αυτή η συγγραφέας έχει την ακράδαντη πεποίθηση ότι τα δάκρυά μας γίνονται ιερά με τη μορφή μελανιού σε μια σελίδα. Μόλις πούμε την πιο θλιβερή μας ιστορία, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν. Και τότε το μόνο που μένει πίσω είναι η βασανισμένη ποίηση”.

Η Taylor ετοίμαζε και μία ακόμα έκπληξη στο κοινό της, η οποία ήταν η εξής:

“Είναι μια έκπληξη στις 2 π.μ.: Το Tortured Poets Department είναι ένα μυστικό ΔΙΠΛΟ άλμπουμ. Είχα γράψει τόσο πολύ βασανισμένη ποίηση τα τελευταία 2 χρόνια και ήθελα να τα μοιραστώ όλα μαζί σας, οπότε ιδού η δεύτερη δόση του TTPD: The Anthology. 15 επιπλέον τραγούδια. Και τώρα η ιστορία δεν είναι δική μου πια… είναι όλο δικό σου”.

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift: Καρέ καρέ η στιγμή που προκάλεσε αντιδράσεις - Aγνόησε την Celine Dion επάνω στη σκηνή

Η Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή των παγκόσμιων πωλήσεων για 4η φορά

Super Bowl 2024: Τα φιλιά της Taylor Swift στον Travis Kelce, οι πανηγυρισμοί & ο εντυπωσιακός Usher

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved