Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Οι γκριμάτσες της στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Eurovision

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Οι γκριμάτσες της στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

Eurovision 2024: Οι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μάρινας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στο ίδιο πάνελ με εκείνη, τράβηξαν τα βλέμματα.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά τις εμφανίσεις του Β’ ημιτελικού η τραγουδίστρια της ελληνικής συμμετοχής ήταν εμφανώς κουρασμένη και την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ χασμουριόταν και αυτή της η αντίδραση έχει γίνει viral.

sati-(1).jpg

Να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς χιλιάδες κόσμος διαδήλωνε έξω από το στάδιο Malme ενάντια της συμμετοχής του Ισραήλ, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό.

sati-(3).jpg

H Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε το Zari στον β ημιτελικό και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Malmö Arena έδωσε τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού η Μαρίνα Σάττι, η οποία ερμήνευσε μοναδικά το «ZARI», με δυναμισμό, ένταση και τον ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τρόπο, κατακτώντας για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό της 68ης Eurovision, που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο, 11 Μάη.

sati-(2).jpg

Οι γκριμάτσες της στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

Eurovision 2024: Σάρωσε ο δεύτερος ημιτελικός με τη Μαρίνα Σάττι - Στο κόκκινο η τηλεθέαση

Eurovision 2024: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ιρλανδής τραγουδίστριας

Eurovision 2024: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό! Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved