Media

Survivor-Απασφάλισε η Ασημίνα για τον Τζέιμς και την Σταυρούλα: «Με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή»

Gossip-tv Team

Χαμός έγινε στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 μια ανάσα από τον αποψινό αγώνα για την ασυλία ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή. 

Συγκεκριμένα, όταν της δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όσο και τα πυρά που δέχθηκε από τον αντίπαλο της.

Survivor - Συγκίνησε ο Χριστόφορος: «Ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που αντιμετώπισα από μικρή ηλικία»

Μεταξύ άλλων, είπε: «πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα είναι περνάνε τις ηθικές μου αξίες σαν άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά άλλο, έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές που δεν έχει καταγράψει η κάμερα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που είπε, βγαίνοντας από το συμβούλιο. «μαλ… δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άνθρωπο από σένα». Και σίγουρα, όταν καθόμουν και συζήταγα με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή».

ssdff.jpg

«Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα και δεν έχω κάποια αποδεικτικό» πρόσθεσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αυτό όμως έγινε μέσα στο συμβούλιο και άμα θέλει η παραγωγή μπορεί να το πει. Το θέμα είναι ότι χαμογελάτε και είστε εριστικοί! Το ότι τα παιδιά με το παραμικρό κοροϊδεύουν το γνωρίζουμε όλοι και οι συμπαίκτες και οι φίλοι τους».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Survivor 2024: Έξω φρενών η Ασημίνα αποχώρησε από το συμβούλιο - Η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor 2024: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor-James: «Εκεί που είπε Τάκη Καραγκούνια & χειροκρότησα νόμιζα είπε για τον Τριαντάφυλλο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved