Survivor 2024: Ο Γιάννης Περπατάρης ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Σταυρούλα: «Είμαστε μόνο φίλοι»

Instagram / stavroulachrysaeidi

Media

Survivor 2024: Ο Γιάννης Περπατάρης ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Σταυρούλα: «Είμαστε μόνο φίλοι»

Ο Γιάννης Περπατάρης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο. 

Ο πρώην παίκτης reality μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο Survivor, για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και τη σχέση του με τη Σταυρούλα.

Survivor 2024 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

"Με απογοήτευσε ο Φάνης. Κάναμε παρέα, ήμασταν από την πρώτη μέρα μαζί. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχε με εμένα, βγήκε και είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά ότι τον έχω απογοητεύσει. Θα μπορούσε να με είχε πιάσει για να μιλήσουμε. Εγώ ποτέ δε θα τον έβγαζα "κάρτα" μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ο Φάνης είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν μπορεί να χάνει. Όταν βγει από το παιχνίδι θα ήθελα να κάνουμε παρέα. Ο Φάνης με τον Γκιουλέκα έχουν σπάσει τον τελευταίο καιρό".

perpataris.jpg

Όσον αφορά το κεφάλαιο Σταυρούλα, ο Γιάννης Περπατάρης αποκάλυψε:

"Είμαστε μόνο φίλοι. Παρέα ήμασταν. Τώρα δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει... Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά... ξέρω κι εγώ; Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό.

Στη Σταυρούλα μίλησα απότομα, ήταν λάθος μου, αλλά κι αυτή ήρθε και με έσπρωξε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα, με στεναχώρησε".

Σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα είπε: "Για μένα η Κατερίνα Δαλάκα είναι η καλύτερη αγωνιστικά. Είναι πιο καλή από τη Σταυρούλα".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 – «Έσφαξε» με το γάντι Ασημίνα & Δαλάκα: «Δεν μπορώ να τις ακούω να λένε για έπαρση»

Survivor – Spoiler 24/4: Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, η νίκη και η αντιπαράθεση

Survivor: Tέλος ο Σάββας Γκέντσογλου από το ριάλιτι - Πόσα χρήματα πήρε;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved