Χρηστίδου για χωρισμό Οικονομάκου: «Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν μπορώ να την ακούω»
Media

Χρηστίδου για χωρισμό Οικονομάκου: «Όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν μπορώ να την ακούω»

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι για τον χωρισμό-βόμβα που ανακοινώθηκε για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Η παρουσιάστρια, αφού επεσήμανε πως γνώριζε για τον χωρισμό αυτό καθώς έχει προσωπική σχέση με την όμορφη ηθοποιό, σχολίασε σχετικά:

Η ανάρτηση Μιχόπουλου για Οικονομάκουυ πριν 2 μήνες που δεν προμήνυε χωρισμό: Σ' αγαπώ ως το φεγγάρι

XORISMOS-OIKONOMAKOU-MIXOPOULOS.jpg

«Σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πώς ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο εγώ λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, θέλω να πω, ας μην ανοίγει και μεγάλη κουβέντα. Είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση, παίζουν τώρα βιντεάκια από πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό, τι έλεγε η Αθηνά και «α, έλεγε ψέματα». Τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει δηλαδή σε έναν δημοσιογράφο και σε ένα μικρόφωνο που εμφανίστηκε μπροστά της, «κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου»; Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη».

xristidous.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε λέγοντας: «Δεν δίνεις αναφορά αναλυτική, καθημερινή στα social media. Όταν φτάσεις στο σημείο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και την μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις. Γιατί ενδεχομένως θα προχωρήσουν και με τη ζωή τους και θα είναι χωριστά οπότε θα προκύψει αυτό. Από εκεί και πέρα όμως όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν μπορώ να την ακούω».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων που το περνάνε, εγώ και ο Νίκος (σ.σ. Συρίγος) έχει τύχει να το βιώσουμε οπότε ξέρουμε πόσο βάρος έχει αυτό στην ψυχολογία σου, έτσι κι αλλιώς. Γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία και την άποψη του καθενός για κάτι που είναι τόσο προσωπικό, όπως ο γάμος;»

Δείτε παρακάτω πώς παρουσίασαν στην εκπομπή το θέμα με τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved