Στα σύνορα: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής των Βαϊων

Στα σύνορα

Media

Στα σύνορα: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής των Βαϊων

Στα σύνορα: Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον θοδωρή, καθώς η Γαννούλα τηλεφωνεί στον Ηρακλή και τον ενημερώνει για τις κινήσεις του. Παράλληλα, ο Νικόλας ετοιμάζεται να φύγει για την Ιταλία, αλλά η Ιωάννα καταφέρνει να τον καθυστερήσει. Λίγο μετά, η Γαννούλα βάζει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο.

Η Γιαννούλα μαθαίνει πως ο Θοδωρής ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη διακίνηση των λαθραίων και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Με αλλοιωμένη τη φωνή της, τηλεφωνεί στον Ηρακλή και τον ενημερώνει για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.

LOGO-STA-SYNORA-(2).jpg

Έτσι, ο Ηρακλής, μαζί με τον Περικλή, στήνουν ενέδρα στο δάσος και σταματούν το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα. Όμως, ο Ιάσονας, που βρίσκεται στη θέση του οδηγού, καταφέρνει να το σκάσει.Όταν ο Θοδωρής μαθαίνει τι συνέβη, καταλαβαίνει πως αυτή που τους κατέδωσε ήταν η Γιαννούλα και ετοιμάζει την εκδίκησή του. Αρχικά, βάζει
τους μπράβους του να απαγάγουν τον Αντώνη, όπως και γίνεται. Στο μεταξύ, ο Νικόλας ετοιμάζεται να φύγει για την Ιταλία, παρά τις προτροπές του Μελέτη να παραμείνει στα Αχούρια.Όμως η Ιωάννα καταφέρνει να καθυστερήσει, προσωρινά, την αποχώρησή του, κάνοντάς του ερωτική... επίθεση, στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί! Ο Θoδωρής, τώρα, εξακολουθεί να κρατάει όμηρο τον Αντώνη, παραμένοντας πεπεισμένος ότι διατηρεί σχέση με τη Γιαννούλα.

synora.jpg

Παράλληλα, η Ιωάννα και ο Νικόλας έχουν να αντιμετωπίσουν την αντίδραση του Στέλιου, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του το θέαμα που αντίκρισε. Και ενώ εκείνος έχει σοκαριστεί, η Ολυμπία και η Γιαννούλα εγκρίνουν απόλυτα τον δεσμό τους. Την επόμενη μέρα, ο Νικόλας ματαιώνει την αναχώρησή του από το χωριό και στο σπίτι του επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση. Εν τω μεταξύ, η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για την αρπαγή των κλοπιμαίων από το αστυνομικό τμήμα.

Λίγο μετά, η Καίτη καλεί τον Ηρακλή στο σπίτι της, λέγοντάς του ότι κάποιος προσπάθησε να μπει μέσα και η κυραΔέσποινά πηγαίνει στον Παρασκευό φαγητό με υπνωτικό, ώστε να κοιμηθεί και να μπορέσουν ο Νικόλας και ο Στέφανος να μπουν ανενόχλητοι στο τμήμα και να πάρουν τα κλοπιμαία. Και ενώ το σχέδιο φαίνεται να λειτουργεί, ξαφνικά συμβαίνει κάτι απροσδόκητο, που τα ανατρέπει όλα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved