Alphanews: 15 χρόνια οι ειδήσεις όπως είναι
Media

Alphanews: 15 χρόνια οι ειδήσεις όπως είναι

Ο Alpha προχωρά σε μία πρωτοποριακή κίνηση που έμελλε να αλλάξει τη ροή των τηλεοπτικών Ειδήσεων.

15 χρόνια πριν, μετακίνησε το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων μία ώρα νωρίτερα και δημιούργησε νέα δεδομένα στον τηλεοπτικό προγραμματισμό, με τον ανταγωνισμό να ακολουθεί την καινοτόμο τακτική του.

Η τολμηρή πρόταση του Alpha έχαιρε θερμής υποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό και από το πρώτο κιόλας τρίμηνο σημειώθηκε αύξηση του μεριδίου τηλεθέασης κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες.

logo-2009.jpg

Η αλλαγή ζώνης του Δελτίου συνδυάστηκε με τον νέο κεντρικό παρουσιαστή: Ο Αντώνης Σρόιτερ ανέλαβε την παρουσίαση του ανανεωμένου Δελτίου Ειδήσεων, και βρίσκεται στο τιμόνι του μέχρι και σήμερα που μαζί με την εμπειρότερη ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών, συνθέτουν το πιο εμπεριστατωμένο και πολυθεματικό Δελτίο Ειδήσεων.

Ο Alpha βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη, αφουγκράζεται τις ανάγκες του, δίνοντάς του φωνή.

Οι Ειδήσεις του Alpha δίνουν το στίγμα της επικαιρότητας, ερευνούν σε βάθος τα γεγονότα και μέσα από αντικειμενικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και στοχευμένο σχολιασμό από ειδικούς αναλυτές, ενημερώνουν έγκυρα και έγκαιρα για ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός συνόρων.

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά του βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

30 Μαρτίου 2009. Πρώτο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved