Ναυάγιο: Άγριος καβγάς – Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη και Πέτρο
Media

Ναυάγιο: Άγριος καβγάς – Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη και Πέτρο

Ναυάγιο: Μεγάλα μυστικά και ανομολόγητες πράξεις βγαίνουν στο φως στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται η Ειρήνη, καθώς ο Ιπποκράτης την πιάνει μαζί με τον Πέτρο και στη συνέχεια της αποκαλύπτει το εγκληματικό παρελθόν του Αντώνη.

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη ανακαλύπτει το αδίστακτο πρόσωπο του Δημήτρη

navagio-marios.jpg

Η Ειρήνη και ο Πέτρος συναντιούνται στην Κρήτη μακριά απ’ όλους και απ’ όλα και αποφασίζουν να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές που στερήθηκαν, καθώς εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ιπποκράτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις εξελίξεις οι ρομαντικές στιγμές τους θα τελειώσουν απότομα και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα θα αρχίσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων. 0 Ιπποκράτης, όσο η Ειρήνη βρίσκεται στην Κρήτη, ανακαλύπτει το παράνομο παρελθόν του «Αντώνη» αλλά και πως είναι κι εκείνος στην Κρήτη. Υπό τον φόβο να συναντηθεί με την Ειρήνη, ο λιμενικός τα παρατάει όλα και φτάνει σε λίγες ώρες στο νησί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. 0 Ιπποκράτης εισβάλλει στο σπίτι του Στελή και πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους.

navagio-(2).jpg

Οι δυο τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη συνάντησή τους, αλλά είναι φανερό πως κρύβουν την αλήθεια. 0 λιμενικός αρνείται να πιστέψει ότι βρέθηκαν τυχαία τις ίδιες μέρες στην Κρήτη και η σύγκρουση των δύο αντρών είναι πλέον αναπόφευκτη. 0 Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλέφτη, καθώς αποκαλύπτει στην Ειρήνη πως εκείνος έβαλε τους αγνώστους να της επιτεθούν και να της κλέψουν τις φόρμουλες των αρωμάτων. Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, αυτός βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη. Η Ειρήνη είναι σοκαρισμένη με όσα ακούει.

to-navagio-o-Ippokratis-epivevaionei-oti-i-valitsa-einai-tis-klairis.webp

Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο απ’ όλους έχει εγκληματικό παρελθόν και φεύγει για να ηρεμήσει. Την επομένη, η κοπέλα, συγκλονισμένη και ταραγμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον «Αντώνη» για να μάθει την αλήθεια κι εκείνος της εξομολογείται την πραγματική του ταυτότητα αφήνοντάς την άναυδη. Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Πηγή Mytv

Το ναυάγιο: Μιχάλης και Ελένη θύματα άγριας ληστείας- Οι περιλήψεις των επεισόδίων

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μία γενναία απόφαση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved